Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) “Üniversite-Sanayi işbirliği” kapsamında gerçekleştirilen seminerlerin altıncısında Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMM) Üyeleri Çiğdem Pınar Kılıç, Esen İnkaya, Serhat Gümüş, Bedrettin Yılmaz, Kadir Karaağaç ve Naci Yıldırım’ı konuk etti.

Öğr. Gör. Ayhan Taşman koordinatörlüğünde, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları  programı öğrencileri tarafından düzenlenen seminerin açış konuşmasını yapan Çiğdem Pınar Kılıç, muhasebe mesleğinin önemi ve mesleğin gelişimi, Kadir Karaağaç, staj ve sınav   koşulları, sınav sorularının kapsamı ve sınav geçme notu Esen İnkaya, mali müşavirlik mesleği, mali müşavir olma  şartları, mesleğin avantaj ve zorlukları, Bedrettin Yılmaz ise bağımsız denetçi kurumu, bağımsız denetçi nasıl olunu ve kamu denetçiliği nedir ve işletmelerin  bağımsız denetime bakışı konularında Afyon MYO öğrencilerini bilgilendirdiler.

Seminer sonunda SMMM üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür belgesi, plaket ve çiçek takdim edildi.

07 Mayıs 2017, Pazar 327 kez görüntülendi