Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)  Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) “Üniversite-Sanayi” işbirliği kapsamında düzenlenen seminerlerin yedincisi, YÜNTAŞ Genel Müdürü Mehmet Sarlık ve YÜNTAŞ Girişimci Danışmanı Melek Aktan Çetin’in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Yrd. Doç. Dr. Nuray Helvacıoğlu ve Öğr. Gör. Yılmaz Soytekin’in koordinatörlüğünde, Afyon MYO Yerel Yönetimler programı öğrencileri  tarafından düzenlenen seminerde, Çetin, yerel girişimcilik ve 2023 vizyonu hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Sarlık ise Yüntaş A.Ş.’nin tarihçesi ve kurumun yeni girişimleri ile ilgili bilgiler paylaştı. Kurumsallaşmanın önemine dikkat çeken Sarlık,  “Şirketimizin en önemli varlığı çalışanlarımızdır” felsefesine önem verdiklerini belirtti.

Seminer, soru- cevap ardından teşekkür plaketi ve çiçek takdim edilmesiyle sona erdi.

16 Mayıs 2017, Salı 315 kez görüntülendi