Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Meslek Yüksekokulu Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Mobilya ve Dekorasyon Programı Öğretim Görevlisi Abdi Atılgan koordinatörlüğünde  30 parçadan oluşan “Ahşap Yakma Resim” ürünleri  11.05.2017- 16.05.2017 tarihleri arasında AKÜ Sosyal e Tesisler ve Atatürk Kongre Merkezinde sergilenmiştir.

Sergide teşhir edilen eserler; başta hat sanatı olmak üzere tarihi ve doğa ile ilgili manzara resimleri, bazı devlet büyüklerinin temsili silüeti gibi tablolar yer almıştır. Öğretim Görevlisi Abdi Atılgan, Ahşap yakma sanatı hakkında gençlerin yönelmesinin önemli olduğunu herkesin amatör olarak uğraşabileceğini bu sanatın sabır ve dikkat gerektiğini belirttiği sergi çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci ile buluşmuştur.

04 Haziran 2017, Pazar 325 kez görüntülendi