Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından Afyon Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine yönelik Erasmus+ bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
AKÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (UİM) tarafından Ali Çetinkaya Kampüsü'nde Afyon Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik  düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ayhan Erol,  Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü’nün genel tanıtımını yaptı ve Erasmus+ programları hakkında genel bilgiler verdi.
Konuşmanın ardından Uzman Fadime Okay tarafından Erasmus+ Staj Programları konusunda, Uzman Ezgi Gürel ise Erasmus+ K103 ve Erasmus+ K107 projeleri ile ilgili sunumlar yaptılar.

06 Ekim 2017, Cuma 447 kez görüntülendi