Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu öğrencileri, TCDD Afyonkarahisar 7. Bölge Başmüdürlüğünü ziyaret etti.

Raylı Sistemler Yol Teknolojisi Programı öğrencileri için Raylı Sistemler Bilgisi dersi kapsamında gerçekleştirilen geziye Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Grv. İbrahim Pehlivan ve Öğr. Grv. Dr. Ersan Mertgenç ile Öğr. Grv. Hicri Yavuz eşlik etti. TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri tarafından TCDD’nin vizyon, misyon ve proje yatırımlarının anlatıldığı gezide kullanılan makinelerin bakımları ve atölye imkanları ile ilgili de bilgiler verildi.

3 gün süresince uygulamalı olarak işleyişi gözleme imkanı bulan öğrencilere ayrıca eşya ve yük taşımacılığının genel kriterleri konusunda da bilgilendirmelerde bulunuldu.

28 Aralık 2017, Perşembe 174 kez görüntülendi