Afyon MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Öğrencilerinin Şuhut-Atatürk Evi ile Kocatepe Ziyareti

02.05.2018 tarihinde Afyon Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel işletmeciliği öğrencileri tarafından Şuhut-Atatürk Evi ile Kocatepe ziyaret edildi. Yürütücülüğünü Dr. Öğr. Üyesi Hatice YILMAZ’ın yaptığı “Kongre ve Seminer Organizasyonu” dersi kapsamında düzenlenen etkinlikte Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencileri öncelikle “Kurtuluş Savaşı Panoraması’nın yer aldığı ve 25 Ağustos 1922 günü Mustafa Kemal ve Cephe komutanlarının konaklayarak karargah olarak kullandığı bugünkü ismiyle Atatürk Kültür ve Sanat Evi’ni ziyaret etti. Daha sonra Afyonkarahisar Valiliği tarafından Zafer Yolu Projesi olarak ilan edilen yol kullanarak Kocatepe’ye çıkılmıştır.

Akademisyen Hızlı Erişim

Öğrenci Hızlı Erişim