18.05.2018 tarihinde İkbal Termal Otel Genel Müdür Yardımcısı Sayın Murat Toker  tarafından Afyon Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerine yönelik “Turizm İşletmelerinde Digital Pazarlama ve e-ticaret ” konulu bir seminer gerçekleştirildi. Yürütücülüğünü  Dr. Öğr. Üyesi Hatice YILMAZ’ın yaptığı “Kongre ve Seminer Organizasyonu” dersi kapsamında düzenlenen seminerde konuşan TOKER, günümüzde internetin her alanda olduğu gibi otel pazarlamasında da büyük değişimlere neden olduğunu, bilgi teknolojilerinde yaşanan son gelişmelerle birlikte turizm sektöründe de e-ticaretin önemli bir yer edindiğini belirtti. Toker ayrıca, e-ticaret alanındaki fırsatları gören birçok otel işletmesi, bilgi ve iletişim teknolojilerini, rezervasyon işlemleri, pazarlama, kat hizmetleri gibi otelin tüm hizmet alanlarında kullandıklarını dolayısıyla kendini bilgi iletişim teknolojileri konusunda geliştiren bireylerin daha ön plana çıkarak sektörde daha tercih edilir olacaklarını ifade etti.Toplantı öğrencilerin sorularıyla sona erdi.

22 Mayıs 2018, Salı 225 kez görüntülendi