Özgül Termal Otel Genel Müdürü Sayın Süleyman Çınaroğlu tarafından Afyon Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerine yönelik “Termal Turizm ve Afyonkarahisar’daki Durumu” konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.
Yürütücülüğünü Dr. Öğr. Üyesi Hatice YILMAZ’ın yaptığı “Kongre ve Seminer Organizasyonu” dersi kapsamında düzenlenen söyleşide konuşan Çınaroğlu, sağlık ve sağlığa yönelik seyahatlere yönelik  olan ilginin giderek artmasıyla termal turizmin yakın zamanda diğer turizm türleri arasında birinci sıraya yükseleceğini belirtti. Afyonkarahisar’ın da yolların kesiştiği yerde olması nedeniyle ve yatırımlarıyla Türkiye’nin termal başkenti olduğunu vurguladı. Çınaroğlu, yılın 12 ayı boyunca hizmet vermesi nedeniyle turizm sektöründe çalışacak olan gençler için termal otellerin, sahil otellerinden daha iyi bir fırsat olduğunu ifade etti. Toplantı öğrencilerin sorularını sormasıyla birlikte söyleşi şeklinde devam etti.

24 Mayıs 2018, Perşembe 242 kez görüntülendi