Afyon MYO “Aşçılık” Programı Öğrencileri “Günümüzde Kesici Aletler ve Bıçakçılık” Konusunda Bilgilendi.

Yürütücülüğünü Aşçılık bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Tansu ÇELİK ve  Öğr. Gör. Erkan ÇELİK ‘in yaptığı 10 Ekim 2018 tarihinde “ PİRGE”  bıçak firması çalışanlarından Tankut PAÇACI ve Sadık DOĞAN  tarafından Afyon Meslek Yüksekokulu öğrencilerine verilen seminerde “Ürünler, Üretim aşamaları (video izletisi), Mutfaklarda Kullanılan Temel Bıçak ve Ekipmanlar, HACCP Gıda Yönetmeliğine Uygun Renk Kodlamaları, Bıçakların Masatlanması ve Bilenmesi, Bıçak Seçimindeki Önemli Faktörler ve Öneriler, Pata ve Ekmekçilik Endüstrisinin yardımcıları”  konularında bilgi vermişlerdir. Kendilerine teşekkür ederiz.

 

 

Akademisyen Hızlı Erişim

Öğrenci Hızlı Erişim