Afyon Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Sempozyum’a Katılıp Bildiriler Sundu

01 –03 Kasım 2018 tarihlerinde Alanya Belediyesi, Alanya Allaaddin Keykubat Üniversitesi ve Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi tarafından düzenlenen “Alanya Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu”nda;
Meslek Yüksekokulumuz Yerel Yönetimler Bölümü 2017/2018 dönemi mezunu öğrencimiz Abidin YILDIZKÜÇÜK; “Alanya Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu”nda “Antalya Büyükşehir Belediyesi İle İlçe Belediyelerinin E-Devlet Ve E-Belediyecilik Açısından Web Sayfaları Etkinliklerinin Analiz Edilmesi” bildiriyi sunmuştur. İlgili bildiri 319 tebliğ arasından “İkincilik Ödülü” almıştır.
Yerel Yönetimler Bölümü öğrencimiz Gökçen DOĞAN“Alanya Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu”nda “Kamu Çalışanlarında İş Tatmini, Duygusal Emek ve İş Stresi: Afyonkarahisar İl Özel İdaresinde Bir Araştırma” bildiriyi sunmuştur.
Yerel Yönetimler Bölümü öğrencimiz Deniz ÖZCAN“Alanya Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu”nda “Mahalle Muhtarları Perspektifinden Yerel Kamu Hizmetleri Analizi: Afyonkarahisar Örneği” bildiriyi sunmuştur
Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü 2017/2018 dönemi mezunu öğrencimiz Kadriye SAPMAZ YILMAZ“Alanya Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu”nda “Belediye Çalışanlarının Finansal Okur Yazarlık Düzeylerinin Tespit Edilmesi: Üsküdar Belediyesi Örneği” bildiriyi sunmuştur.
Yerel Yönetimler Bölümü 2015/2016 dönemi mezunu öğrencimiz Ahsena ÇEŞMECİ; “Alanya Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu”nda “Kardeş Şehir Uygulamaları: Afyonkarahisar Örneği” bildiriyi sunmuştur.
Kendilerini tebrik eder, çalışmalarının devamını dileriz.

Akademisyen Hızlı Erişim

Öğrenci Hızlı Erişim