Meslek Yüksekokulumuz Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin ERSOY, Dr. Öğr. Üyesi  Ersan MERTGENÇ ve Öğr.Gör. Hicri YAVUZ; 10 Aralık 2018 tarihinde paydaşı olduğumuz TCDD 7. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Bölge Müdürü Adem SİVRİ, Bölge Müdürü Yardımcısı Uğur AÇIKGÖZ ve Demiryolu Bakım Servis Müdürü Teksin GELDİ ile bir görüşme gerçekleştirmişlerdir. Görüşmede Raylı Sistemler programı öğrencilerine yönelik, TCDD 7. Bölge Müdürlüğü iş yerlerinde pratik eğitimler için Teknik Gezi takvimi belirlenmiş, bahar yarıyılında bazı mesleki derslerin teorik eğitimleri için bölge müdürlüğü bünyesinden öğretim elemanlarının görevlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulmuştur.
Bölge müdürü ve ekibinin Meslek Yüksekokulumuz Raylı Sistemler Bölümü öğrencilerinin teorik ve pratik eğitimlerine verdiği katkıya teşekkür ederiz.

11 Aralık 2018, Salı 186 kez görüntülendi