Afyon Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi programı öğretim elemanlarından Öğr. Grv.  Mine ERGUN ve çocuk gelişimi programı öğrencilerinden oluşan ekip 31.10.2018 tarihinde T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Afyonkarahisar İhsaniye Yukarıtandır İlkokulu, Aşağıtandır İlkokulu ve Döğer Fatih Ortaokulu anasınıflarında “Köy Okullarında Okul Öncesi Eğitime Destek” adlı etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Öğretim elemanı Mine ERGUN  “Köy Okullarında Okul Öncesi Eğitime Destek” olmak adına, imkânları kısıtlı olan köy okullarına katkı sağlamak, kurumlar arası işbirliğine, dayanışmaya ve yardımlaşmaya dikkat çekmek amacıyla bu tür etkinlikler yaptıklarını belirtti.

Ziyaret ettikleri okulların anasınıfı öğretmenleri; imkânlarının kısıtlı olduğu için öğrencilerin tiyatro ve benzeri sanat etkinliklerine katılamadıklarını ilettiler. Program öğrencilerinin hazırladığı tiyatro gösterisi büyük hayranlıkla izlendi.  Kukla gösterisi, drama, sanat ve oyun çalışmaları yapıldı.

Etkinlik, kukla gösterisiyle başladı. Ardından palyaço rondu, yüz boyama ve eğitici oyunların oynanmasıyla devam etti. En son “Ormandaki Sevimli Dostlarım” adlı müzikli çocuk tiyatrosu sergilendi. Gösterinin ardından çocuklara hazırlanan maskeler dağıtılarak etkinlik sonlandırıldı.

06 Kasım 2018, Salı 342 kez görüntülendi