Güral Termal Otel Aşçı Başı Yardımcısı Kubilay Bağdatlı tarafından Afyon Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerine yönelik “Menü Planlama” konulu bir seminer gerçekleştirildi. Yürütücülüğünü Dr. Öğr. Üyesi Hatice YILMAZ’ın yaptığı “Kongre ve Seminer Organizasyonu” dersi kapsamında düzenlenen seminerde Bağdatlı, Otel işletmelerinde menü planlamaya etki eden en önemli unsurların müşterinin kültürel yapısı, inancı ve damak tadı olduğunu bununla birlikte otelin ya da işletmenin bulunduğu çevredeki yetişen ürünlerin de önemli olduğunu belirtti. Aynı zamanda öğrencilere taze sebzelerden oluşan bir dekor hazırlayan Bağdatlı, dekor yapmanın püf noktaları hakkında da bilgi verdi. Bağdatlı, otellerde özellikle büfenin dikkat çekici olması için bu tür çalışmaları her zaman yaptıklarını söyledi. Toplantıya Turizm öğrencilerini yanında aşçılık programı öğrencileri de büyük ilgi gösterdi.
26 May 2018, Saturday 234 kez görüntülendi