Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu (AMYO), ilk defa kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon eğitimi düzenledi.
Afyon MYO Müdürü Doç. Dr. İhsan Cemil DEMİR koordinatörlüğünde, bölüm başkanları ve danışman öğretim elemanları tarafından 12’si teknik 9’u sosyal program olmak üzere toplam 21 bölümde 1000 öğrenciye eğitim verildi. Öğrencilere eğitim kapsamında; üniversitemizin tanıtımı, kütüphane ve sosyal alan ve imkanların tanıtımı, uzaktan eğitim derslerinin işlenişi ve sınavları, eğitim öğretim sınav ve disiplin yönetmeliği, ders geçme ve başarı sistemi, staj, bölüm hakkında bilgiler, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ve yatay geçiş esasları, hakkında genel tanıtım yapıldı.

06 Ekim 2017, Cuma 356 kez görüntülendi