Turizm ve Otel İşletmeciliği 2. Sınıf Öğrencileri, Kardelen Kaya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti

26.05.2018 tarihinde Turizm ve Otel İşletmeciliği 2. Sınıf öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Hatice YILMAZ’ın yürütücülüğünde, Kardelen Kaya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek merkez hakkında bilgiler aldılar. Down sendromu, otizm, dikkat eksikliği, hiperaktivite ve öğrenme güçlüğü olan toplam 230 çocuğa ve ailelerine hizmet verdiklerini ifade eden merkez yetkilileri en önemli amaçlarının fiziksel engeli bulunan çocukların bağımsız olarak yaşamlarını sürdürebilmeleri için beceriler kazandırmak olduğunu belirtti. Daha sonra merkezi gezen okulumuz öğrencileri, yanlarında götürdükleri pasta ve içecekleri çocuklara ikram ederek onları sevindirdiler.

Akademisyen Hızlı Erişim

Öğrenci Hızlı Erişim