TCDD 7. Bölge Müdürü Adem SİVRİ ve Bölge Müdür Yardımcısı Uğur AÇIKGÖZ, Demiryolu Bakım Servis Müdürü Teksin GELDİ,  Demiryolu Modernizasyon Servis Müdürü Yusuf TETİK, Trafik ve İstasyon Yönetimi servis Müdürü Hulusi KAÇAR,  19 Ekim 2018 tarihinde “Ülkemizde demiryolu taşımacılığının yeri önemi ve geleceği” konulu seminer vermiştir. Seminere;  Afyon MYO Müdürü, Müdür Yardımcıları, Raylı Sistemler Yol Teknolojisi Bölüm Başkanı, öğretim elemanları ve öğrenciler katılmıştır. Seminer kapsamında TCDD yapısı, Ülkemizde yapılan yatırımlar Hızlı tren projelerinin hız kesmeden devam edeceği, öğrencilerimize sunulan iş imkanları vb. konularda bilgiler verilerek soru cevap ortamında öğrencilerimizin mesleki ve kurum ile ilgili soruları yanıtlanmıştır. Seminer sonunda TCDD 7. Bölge Müdürü Adem SİVRİ bey ve Müdür yardımcılarına MYO müdürümüz ve bölüm öğretim elemanları eşliğinde yeni okulumuz gezdirilmiştir. Dış alanda makas içeren bir demiryolu yapılması, hemzemin geçit yapılması, uygun bir bakım aracının konumlandırılması ve bölüm atölyesine uygun travers ray sistemleri, Ray kaynağı malzemeleri, Yol teknolojisi ile ilgili değişik atölye malzemeleri verilmesi konusunda destek verileceği konusunda TCDD 7. Bölge Müdürü Adem SİVRİ bey tarafından bilgi verilmiş ve yerinde inceleme yapılmıştır. Seminer ve ziyaret öğrencilerimiz için gelecekteki meslekleri hakkında bilgi sahipleri olmalarını ve vizyon kazanmalarını sağlamıştır.  Bundan sonraki süreçte de işbirliğimiz hız kesmeden devam edecek olup, TCDD 7. Bölge müdürümüz, birim müdürlerimize teşekkür ederiz.

23 Ekim 2018, Salı 344 kez görüntülendi