Afyon Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Alanya Belediyesi, Alanya Allaaddin Keykubat Üniversitesi ve Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi tarafından düzenlenen “Alanya Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu’na Katılıp Bildiriler Sundu.

01 –03 Kasım 2018 tarihlerinde Alanya Belediyesi, Alanya Allaaddin Keykubat Üniversitesi ve Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi tarafından düzenlenen “Alanya Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu”nda;

Meslek Yüksekokulumuz Yerel Yönetimler Bölümü 2017/2018 dönemi mezunu öğrencimiz Abidin YILDIZKÜÇÜK; “Antalya Büyükşehir Belediyesi İle İlçe Belediyelerinin E-Devlet Ve E-Belediyecilik Açısından Web Sayfaları Etkinliklerinin Analiz Edilmesi” konulu bildiriyi sunmuştur. İlgili bildiri 319 tebliğ arasından “İkincilik Ödülü” almıştır.

Yerel Yönetimler bölümü öğrencimiz Nurcan TURĞAYAkustik Sorunların Açık Bürolarda Çalışanların Verimliliği Üzerine Etkileri: Mardin Büyükşehir Belediyesi Örneği” konulu bildiriyi sunmuştur.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü öğrencimiz Ayşe DURAK “Türkiye’de İlçe Kent Konseylerinin Belediye web Sayfaları Üzerindeki Görünürlüğü ve Etkinliği” konulu bildiriyi sunmuştur.

Yerel Yönetimler Bölümü öğrencimiz Gökçen DOĞAN “Kamu Çalışanlarında İş Tatmini, Duygusal Emek ve İş Stresi: Afyonkarahisar İl Özel İdaresinde Bir Araştırma”konulu bildiriyi sunmuştur.

Yerel Yönetimler Bölümü öğrencimiz Deniz ÖZCAN “Mahalle Muhtarları Perspektifinden Yerel Kamu Hizmetleri Analizi: Afyonkarahisar Örneği” konulu bildiriyi sunmuştur

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü 2017/2018 dönemi mezunu öğrencimiz Kadriye SAPMAZ YILMAZ “Belediye Çalışanlarının Finansal Okur Yazarlık Düzeylerinin Tespit Edilmesi: Üsküdar Belediyesi Örneği” konulu bildiriyi sunmuştur.

Yerel Yönetimler Bölümü 2015/2016 dönemi mezunu öğrencimiz Ahsena ÇEŞMECİ“Kardeş Şehir Uygulamaları: Afyonkarahisar Örneği” konulu bildiriyi sunmuştur.
Kendilerini tebrik eder, çalışmalarının devamını dileriz.

.

09 Kasım 2018, Cuma 375 kez görüntülendi