Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık bölümünün organize ettiği “Bireysel Ahlak” konulu konferans 20 Aralık 2018 Perşembe günü Prof. Dr. Şuayıp Özdemir tarafından verildi.
Konferansa Afyon Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İhsan Cemil DEMİR, Müdür Yardımcıları ile Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve Pazarlama ve Reklamcılık, Yerel Yönetimler , Radyo ve Televizyon programcılığı öğrencileri katıldı.
Konferansta; Prof. Dr. Şuayıp Özdemir “Ahlak” deyince ne anlamalıyız? sorusundan yola çıkarak idealizm, egoizm, faydacılık, hazcılık, görevcilik, adaletçilik, rölativizm çerçevesinde insanların ahlak anlayışının şekillendiğini ve insanların ahlaki gelişiminde yapıcı değerlerle yıkıcı değerlerin ahlakı yapıyı oluşturduğunu vurguladı. Öğrencilerle bu konuda uygulama yaparak konunun örnekle anlaşılmasını sağladı. Konferans, öğrencilerin sorularının cevaplanması ve Afyon Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İhsan Cemil DEMİR’in plaket vermesi ile sona erdi.

 

24 Aralık 2018, Pazartesi 242 kez görüntülendi