TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri 25 Şubat 2019 tarihinde Afyon Meslek Yüksekokulu öğrencilerini ziyaret ederek Raylı Sistemler Yol Teknolojisi Programı Raylı Sistemler Bilgisi dersi için MYO Konferans Salonunda hazır bekleyen öğrencilere; TCDD’nin vizyon, misyon ve projelerini, demiryolu yenileme ve bakımlarında kullanılan makineler, demiryolu bakımları ile ilgili bilgiler verdi. Öğrencilerden Mezuniyetten sonra çalışma ortamı ve TCDD Raylı Sistem Projeleri ile ilgili gelen soruları da cevaplayan Sivri; derse ilgi ve yoğun katılımdan dolayı öğrencilere teşekkür etti.
Afyon MYO Müdürü Doç. Dr. İhsan Cemil Demir’i de ziyaret eden Bölge Müdürü Adem Sivri Raylı Sistemler Bölümü ile ilgili görüş alış verişinde bulundu. TCDD olarak Raylı Sistemler Bölümü meslek  dersleri  vermeleri için alanında uzman Uğur AÇIKGÖZ, Mustafa ÇELİK, Besim ÇETİN’in görevlendirildiğini ifade eden Sivri, MYO Öğrencilerine desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.
Ziyaretlerin ardından  Afyon MYO sahasında belirlenmiş bölüme demiryolu kurulumlarının yapılması konusunda Afyon MYO Müdürü Doç. Dr. İhsan Cemil Demir, Müdür Yrd Öğretim Görevlisi Elif Cönk, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin Ersoy ve Bölüm Öğretim Görevlisi Hicri Yavuz ile saha çalışması yapılmıştır. Öğrencilerin görsel eğitimleri için Bölge Müdürlüğünden okul sahasına stoklanan raylı sistemlere ait materyaller (Ray, Travers ve bağlantı elemanları vb.) hakkında bilgi verdi. Sahada zemin hazırlığı akabinde öğrencilere ders niteliğinde demiryolu kurulumunun yapılması planlanmakta olduğunu söyledi.

 

04 Mart 2019, Pazartesi 294 kez görüntülendi