Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğü görevleri için devir teslim töreni düzenlendi.

Afyon MYO’da yapılan devir teslim töreninde Doç. Dr. İhsan Cemil Demir, düzenlenen törenle ÖSYM İl Sınav Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Mutlu’ya görevi devretti. Törene AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İsa Sağbaş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, akademik ve idari personel katıldı.

Afyon MYO’da gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, yürütülen görevlerin bir bayrak yarışına benzediğini söyleyerek Doç. Dr. İhsan Cemil Demir’e emeklerinden dolayı teşekkür edip Prof. Dr. İbrahim Mutlu’ya da yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

26 Temmuz 2019, Cuma 796 kez görüntülendi