Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Ali Fikret AYDIN’ın koordinatörlüğünde 31 Ekim 2019 Perşembe günü Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda Radyo-Tv Programcılığı öğrencilerine yönelik diksiyon eğitmeni ve gazeteci Aydemir KURT tarafından “Spikerlik ve Kamera Önü Çalışmaları”  konulu bir seminer verildi. Öğrencilere, spiker ya da haber muhabiri olmaları halinde kamera önünde dikkat etmeleri gereken noktaları anlatan Kurt,  diksiyon konusunda önemli bilgiler aktararak öğrencilere uygulama yaptırdı. Medyanın önemli bir güç olduğunu belirten 30 yıllık usta gazeteci, öğrencilerin bu gücü kullanırken etik prensiplerden ödün verilmemesi gerektiğini de belirtti. Seminerin verimli geçtiğini belirten Radyo-Tv Programcılığı öğrencileri, deneyimli bir basın mensubundan bu semineri aldıkları için memnun olduklarını ifade ettiler.

Haberin linki için tıklayınız.

02 Kasım 2019, Cumartesi 294 kez görüntülendi