Afyon Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Zeynep KOTAN YEĞİT ve Öğr. Gör. Kurtuluş ARTIK nezaretinde 65 bölüm öğrencisi  42290 Metrekare arsa üzerine 390 adet konut inşa edilecek olan ve 3 etaptan oluşacak proje ile Afyonkarahisar’ın en büyük konut imarlı arazisi üzerinde hayata geçirilen TrioVista Konakları’na TrioVista ince yapı  müteahhit’i İnşaat Mühendisi Mikail YEĞİT’in daveti üzerine temel atma törenine katıldı.

Ardından maketler üzerinde binaların dizayn aşamalarından başlanarak yapım süreçleri Muammer DURMAN tarafından anlatıldı. Örnek daire gezisi gruplar halinde yapıldı ve görevlilerin sunumuyla mimari detaylar ve kullanılan malzemelerin incelenmesi ile ilk aşama tamamlandı.

Sonrasında  inşaat teknolojisi bölümü öğrencileri  fore kazık sistemlerinin yapım aşamaları olan kazık yeri açma ve dökümünün yapılması işlerini şantiye ortamında görme şansı buldu. Fore kazık işlerinden sorumlu yüklenici firma sorumlusu  İsmail GÜNBAHAR  yapı aşamaları hakkında bilgi verdi. Bu aşamadan sonra fore kazıkların yeterli mukavemeti gösterip göstermediğinin anlaşılması amacıyla yapılan yükleme deneyini yerinde gören öğrenciler sorumlu mühendislere soru sorma fırsatı buldu.

Gezi bitiminde öğrenciler Barış Pınar Harekatına katılan Mehmetçiğimize destek amacıyla asker selamı verdiler.

İnşaat Teknolojisi bölümü olarak bizi davet eden İnşaat Mühendisi Mikail YEĞİT ve TrioVista konutlarının bütün yetkililerine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

10 Kasım 2019, Pazar 648 kez görüntülendi