Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Grv. Ali Mete KARA’nın yürütücülüğünde Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencileri “Kat Hizmetleri” dersi kapsamında 27.11.2019 tarihinde Afyonkarahisar’da bulunan “Hilton Double Tree” Otel’ e teknik gezi düzenledi. Otel’in gezdirilmesinde Otelin Genel Müdür Sayit Onay, Otelin Önbüro Departman Müdürü Mustafa Kirman ve Otelin Kat Hizmetleri Departman Müdürü Pınar Siraay yardımcı oldu. Toplantı salonunda öğrencilere Pınar Siraay ve Mustafa Kirman tarafından otel ve turizm sektörü ile ilgili genel bilgiler paylaşarak bir otelde kat hizmetleri departmanının öneminden bahsettiler. Daha sonra öğrencilere oteldeki odaların bazıları gezdirilerek, kat hizmetleri faaliyet alanı tanıtılarak öğrencilere çeşitli ikramlar servis edildi. Otel yönetimini bu misafirperver davranışından ve öğrencilere katkılarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

28 Kasım 2019, Perşembe 186 kez görüntülendi