Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon MYO tarafından “Yetenek Pazarlama ve İş Bulma Sanatı: İş Görüşmeleri ve Yeni Mülakat Teknikleri” konulu panel düzenlendi.

Afyon MYO konferans salonunda düzenlenen ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen panele Afyon MYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim Mutlu ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Elif Cönk ile birlikte öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Süleyman Baykara yönetiminde gerçekleştirilen “Yetenek Pazarlama ve İş Bulma Sanatı: İş Görüşmeleri ve Yeni Mülakat Teknikleri” konulu panelde ise Bolvadin MYO Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Mehmet Akif Çakırer, Akrones Otel İnsan Kaynakları Eğitim Uzmanı Meryem Atalay ve Tempo Çağrı Merkezi İnsan Kaynakları İşe Alım ve Kaynak Planlama Müdürü Ceyhan Keser konuşmacı olarak yer aldı.

Gerçekleştirilen panelde Akrones Otel İnsan Kaynakları Eğitim Uzmanı Meryem Atalay, yeteneğin pazarlanması konusunda öğrencileri bilgilendirirken; Tempo Çağrı Merkezi İnsan Kaynakları İşe Alım ve Kaynak Planlama Müdürü Ceyhan Keser ise farklı yeteneklere sahip insanların iş bulma şansının daha fazla olduğunu ve öğrencilerin kendilerini geliştirerek yeni fırsatlar yakalayabileceklerini ifade etti. Bolvadin MYO Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Mehmet Akif Çakırer ise konuşmasında özgeçmiş oluştururken klasik kalıplardan sıyrılarak projeye dayalı özgeçmiş oluşturma ile ilgili bilgiler verdi.

Panel, katılımcılara teşekkür belgesi ve plaket takdimin ardından sona erdi.

   

19 Aralık 2019, Perşembe 213 kez görüntülendi