Pazarlama ve Reklamcılık bölümü öğrencileri Öğr. Gör. Elif CÖNK koordinatörlüğünde  İç Mekan Tasarımı  ve Doğal Yapı Taşları atölyelerini ziyaret ederek yapılan ürünler ve program hakkında bilgi aldılar.  Aşçılık Programı atölyelesinde program öğrencileri ile birlikte düzenledikleri etkinliğe ise  Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet BOZTEPE, Prof. Dr. İbrahim MUTLU, Dr. Öğretim Üyesi  Tülin ÇAKIR , Öğr. Gör. Elif CÖNK katıldı.

Önce Aşçılık mesleği ve bölüm hakkında bilgi verildi. Sonra  Öğr. Gör. Tansu Çelik ve Aşçılık öğrencileri rehberliğinde misafir öğrencilerle Anadolu Mutfağının Mihenk taşlarından olan Kayseri Yağlaması yapıldı. Uygulama içinde lavaş ekmeği hazırlama pişirme, soğan –biber –domates doğrama teknikleri ile yemeğin teknik bilgileri uygulamalı olarak  gösterildi.   Kayseri Yağlamasının tabakta sunumunu gören öğrenciler hep beraber yaptıkları ürünleri afiyetle yediler.

Yapılan atölye ziyaretlerinden memnun kalan Pazarlama programı öğrencileri ve öğretim elemanları emeği geçenlere teşekkür ettiler.

30 Aralık 2019, Pazartesi 332 kez görüntülendi