Afyon MYO konferans salonunda gerçekleştirilen ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitim Anabilim Dalı’nda görev yapmakta olan Arş. Gör. Merve Biçer konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe Afyon MYO Müdür Yardımcısı Elif Cönk, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğretim elemanları ve bölüm öğrencileri katıldı.

Etkinlik kapsamında; Arş. Gör. Merve Biçer, kelimelerin hayatımızdaki yer ve gücü, masalların özellikleri ve masal anlatıcılığı neler yapılabileceğiyle ilgili bilgiler verdir. Masalların çocukların gelişimi üzerindeki olumlu etkileri, çocuklara yönelik masal ve öykülerin nasıl olması gerektiği, masal anlatımında dikkat edilecek hususlar hakkında örnekler üzerinden bilgiler verdir. Etkinliğin sonunda konuşmacı tarafından, katılımcıların da aktif olarak katıldığı masal anlatımı yapıldı.

28 Şubat 2020, Cuma 221 kez görüntülendi