Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Grv. Mine ERGUN “Köy Okullarında Okul Öncesi Eğitime Destek” olmak adına, imkânları kısıtlı olan köy okullarına katkı sağlamak, kurumlar arası yardımlaşmaya dikkat çekmek adına geleneksel hale getirdiklerini etkinliklerini bu sene 06.03.2020 tarihinde T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Afyonkarahisar/İhsaniye Kayıhan İlkokulu ve İhsaniye Osmanköy İlkokullarının anasınıflarında gerçekleştirdiler. Etkinlik çocuk gelişimi programı birinci sınıf öğrencilerinden oluşan 23 kişilik bir ekip ile gerçekleştirildi. Çocuk gelişimi programında vermiş olduğu farklı dersler kapsamında yapmış oldukları eğitsel araç-gereçleri öğrencilere buluşturdular.

12 Mart 2020, Perşembe 205 kez görüntülendi