2547 Sayılı Kanun’un 44. maddesinin (c) bendi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Öğretiminde Azami Öğrenim Süreleri Sonunda Bahar yarıyılı sonunda, başvuru süresini takip eden bir ay içerisinde 2 Ek Sınav hakkı verilecektir.
Azami öğrenim süresini tamamlayan (2016 girişli ve 2015 girişli olup iki dönem kayıt donduran) öğrenciler 24.08.2020 – 06.09.2020 tarihleri arasında başvuru formunu doldurup Afyon Meslek Yüksekokulu e-mail adresine (afyonmyo@aku.edu.tr) mail atmak ve/veya başvuru formlarını şahsen teslim etmek zorundadırlar.
Belirtilen süre içerisinde başvurusunu yapmayan/yapamayan öğrenciler Afyon Kocatepe Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Öğretiminde Azami Öğrenim Süreleri Sonunda Verilecek Sınav Haklarına Dair Uygulama Esaslarına göre durumlarına uyan maddeye göre işlem yapılacaktır. Buna göre;
Devam şartını sağlayarak başarısız olduğu ders sayısı 5 ve altında olup sınava katılmayan öğrencilerimize 4 yarıyıl ek süre ve sınava katılıp başarılı olup geriye 5 ve altında dersi kalan öğrencilerimize ise 3 yarıyıl ek süre verilecektir.

Devam şartını sağlayarak başarısız ders sayısı 6 ve üzerinde olan öğrencilerimizin ise kayıtları azami öğrenim süresini tamamladıkları için silinecektir.

Başvuru dilekçesi için tıklayınız.

NOT: Başvuru formu daha sonra yine bu adresten yayınlanacaktır.

24 Ağustos 2020, Pazartesi 1712 kez görüntülendi