Afyon Meslek Yüksekokulu 2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul toplantısı 24 Mart 2021 tarihi saat 13:00’da Afyon MYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde Rektör yardımcıları Prof. Dr. Yılmaz YALÇIN ve Prof. Dr. Murat PEKER,  sosyal sorumluluk projesi kapsamında bakımı yapılarak faaliyete geçirilen yemek karavanında incelemelerde bulundular. Program kapsamında tüm idari ve akademik personele, Aşçılık Programı öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından hazırlanan yemek ikram edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Kurul Toplantısı’na, Prof. Dr. Yılmaz YALÇIN, Prof. Dr. Murat PEKER ve Üniversite Genel Sekreteri İhsan CERAN, Yapı İşleri Daire Başkanı Ömer GÜRCAN eşlik ettiler. Toplantıda, emekliliğe ayrılan Öğr. Gör. Hüseyin SEL’e Hizmet Ödül’ü, Teşekkür Belgesi ve Plaketi takdim edildi. Okulumuza hizmet ve katkılarından dolayı akademik ve idari personele Plaket/Teşekkür Belgeleri verildi. Toplantıda akademik işleyişle ilgili gündem konuları, sorun ve öneriler görüşüldü.

26 Mart 2021, Cuma 587 kez görüntülendi