Kolsan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret A.Ş. Afyon Hazır Beton Üretim Müdürü Ahmet Kudret YAVŞAN ve Muhasebe Müdürü Mustafa Baydemir Afyon Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne atanması vesilesiyle Prof. Dr. Tayfun UYGUNOĞLU’nu tebrik ziyaretinde bulunmuşlardır.

Ziyaret sırasında inşaat sektörü ve beton sektöründeki gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Aynı zamanda 2021 yılı içerisinde Kolsan Hazır Beton’un okulumuza peyzaj ve eğitim çalışmalarında kullanılmak üzere malzeme desteğinde bulunmalarından dolayı kendilerine Afyon Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Tayfun UYGUNOĞLU tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdim edilmiştir.  Prof. Dr. Tayfun UYGUNOĞLU nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

18 Ekim 2021, Pazartesi 669 kez görüntülendi