Gastro Afyon 2021 Lezzet Festivalinde ödüller alan Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) Aşçılık Programı öğrencileri, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Afyon MYO Müdürü Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu, Afyon MYO Aşçılık Programı Öğr.Gör. Tansu Çelik ve Öğr.Gör. Erkan Çelik ile öğrenciler yer aldı.

Üniversitelerarası Modern Türk Mutfağı ekip kategorisinde gümüş madalya alan Hakan Akalın, Hasan Yıldırım, Bayram Enes Sevim, Üniversitelerarası bireysel Afyon Mutfağı Ana Yemek kategorisinde gümüş madalya alan Miray Kaya ile festivalde teşekkür belgesi alan Elanur Gökdemir, Muhammed Emin Taşkıran ve Mustafa Gün’e hediyeleri verildi.

Ayrıca Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a, Afyon MYO Müdürü Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu tarafında Festival anısına bir plaket takdim edildi.

10 Kasım 2021, Çarşamba 102 kez görüntülendi