AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA

‘MAKİNE SEKTÖRÜNDE DÖKÜMCÜLÜK’ SEMİNERİ YAPILDI.

“Makine Sektöründe Dökümcülük” semineri 4 Ocak, Salı günü, Afyon Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü’nün düzenlediği seminerde Alaşım Döküm İşletme Müdürü Eyüp Küçük konuşmacı olarak yer aldı. Eyüp Küçük “dökümcülük ve modelcilik” mesleğini tanıtarak özellikle Makine ve Metal Teknolojileri öğrencilerinin mesleki gelişimlerine katkı sağlamaya yönelik bir sunum yaptı.

Küçük, dökümü yapılacak malzemelerin üretimi ve kumun işlenme şekilleri hakkında bilgi verdi. Hassas döküm, sürekli döküm, savurma döküm ve alçı döküm çeşitlerini öğrencilerle soru cevap şeklinde etkileşimli olarak anlattı. Seminere öğrencilerin katılım ve ilgisi de yüksekti.

Seminerin sonunda Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Erol tarafından Konuşmacı Eyüp Küçük’e teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

05 Ocak 2022, Çarşamba 453 kez görüntülendi