AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA ‘EKONOMİ’ SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

“Gündem Ekonomi” semineri 7 Ocak, Cuma günü, Afyon Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü’nün düzenlediği seminerde Prof. Dr. Erdal Demirhan konuşmacı olarak yer aldı. Erdal Demirhan “Ekonomi ve Gündem” konularını bilgilendirerek özellikle Muhasebe ve Vergi Uygulamaları öğrencilerinin mesleki gelişimlerine katkı sağlamaya yönelik bir konuşma yaptı.
Demirhan, faiz ve enflasyon artışı hakkında bilgi verdi. Enflasyon, faiz, kur, döviz ve kripto konularını öğrencilerle söyleyişi yaparak anlattı. Seminere öğrencilerin katılım ve ilgisi yüksekti.
Seminerin sonunda Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Banu Demirhan tarafından konuşmacı Erdal Demirhan’a teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

08 Ocak 2022, Cumartesi 376 kez görüntülendi