AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA ‘OTEL İŞLETMELERİNDE KARİYER PLANLARI’ SÖYLEŞİSİ DÜZENLENDİ.

‘’Otel İşletmelerinde Kariyer Planları’’ Söyleşisi 18 Mart Cuma günü, Afyon Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirildi. Yürütücülüğünü Dr.Öğr.Üyesi Hatice YILMAZ’ın yaptığı “Kongre ve Seminer Organizasyonu” dersi kapsamında düzenlenen söyleşide Oruçoğlu Thermal Hotel Ön Büro Müdürü Çiğdem HIZ konuşmacı olarak yer aldı. Çiğdem Hız Afyon Meslek Yüksekokulundan mezun olduktan sonraki geçirdiği mesleki süreçleri, Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencileri ile paylaşarak, öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamaya yönelik bir konuşma yaptı.  Öğrencilerle birlikte soru cevap şeklinde devam eden söyleşide aynı zamanda “Otel işletmelerinde karşılaşılan sorunlar, müşteri ilişkileri yönetimi, pandemi dönemi işletmede alınan tedbirler ve personelin eğitimi vb. gibi” konular da yer aldı. Söyleşiye öğrencilerin ilgisi ve katılımı yüksekti.

Söyleşinin sonunda Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr.Üyesi Erdal Özer tarafından konuşmacı Çiğdem Hız’a teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

18 Mart 2022, Cuma 149 kez görüntülendi