Afyon Meslek Yüksekokulu takımları üniversite spor oyunlarında maçlara çıktılar ve başarılı sonuçlar aldılar. Buna göre; Öğretim görevlisi Erkan Çelik’in çalıştırdığı erkek voleybol takımı sırasıyla, Bolvadin Uygulamalı Bilimleri, Fen Edebiyat Fakültesini ve Hukuk Fakültesini aynı sonüçlarla 3 – 0 yenerek finale adını yazdı. Kadın voleybol takımı ise İİBF takımına yenilerek final şansını yitirdi. Doç.Dr. Hakan ÖZTÜRK’ün çalıştırdığı kadın basketbol takımı Teknoloji Fakültesini 20 – 0 hükmen yenerek finale çıktı. Erkek basketbol takımı ise Veterinerlik fakültesine yenilerek elendi. Öğretim Görevlisi Ramazan TANAŞ’ın çalıştırdığı futbol takımı ilk maçında Emirdağ MYO’yu 3 – 0 hükmen yendikten sonra Teknoloji Fakültesine yenilerek turnuvaya devam edemedi. Erkek voleybol ve kadın basketbol finalleri bayramdan sonra belirlenecek tarihlerde yapılacak. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor finale çıkan takımlara başarılar diliyoruz.

01 Nisan 2022, Cuma 285 kez görüntülendi