AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA ‘KOCATEPE AŞÇILIK MEZUNLARI GELENEKSEL BULUŞMA ETKİNLİĞİ’ DÜZENLENDİ.

“Kocatepe Aşçılık Mezunları Geleneksel Buluşma Etkinliği” 04 Nisan Salı günü, Afyon Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirildi. Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi Erkan Çelik moderatörlüğünde düzenlenen etkinliğe 2009 yılı mezunu Murat Deniz Temel, 2010 yılı mezunu Mevlut Özkaya, 2014 yılı mezunu Kemal Can Yurttaş konuşmacı olarak yer aldı.
Alaf Kuruçeşme İşletmeci Şefi Murat Deniz Temel, mesleki gelişimindeki en temel noktanın hedef belirlemek olduğunu, hedeflere ulaşacağına dair inanç olduğu sürece doğru yolda olunacağını belirtti.
Mürver Restaurant Şefi Mevlut Özkaya; meslek hayatında birçok yollardan geçtiğini bu yollarda emek sarf ederek ilerlediğini, , emek harcamadan başarılı olunamayacağını dile getirdi.
Aila Restaurant Şefi Kemal Can Yurttaş; mesleğindeki gelişimin deneyimleri sonucunda oluştuğunu, başarıya ulaşmasında pozitif bakış açısına sahip olmasının da etkili olduğunu söyledi. Konuşmacıların öğrencilerin sorularını da yanıtladığı etkinliğe de katılım ve ilgi yüksekti.

Etkinlik konuşmacılara teșekkür belgesi ve plaket verilmesinin ardından sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

04 Nisan 2022, Pazartesi 129 kez görüntülendi