Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Pazarlama Programı öğrencileri, Mesleki Çalışma ve Seminer dersi kapsamında 2007 yılından itibaren Öğretim Görevlisi Türker Göksel’in koordinatörlüğünde her yıl belirledikleri bir konu hakkında ülkede konusunun uzmanı ve sözü itibarlı insanların görüşlerine başvurup, derledikleri bilgileri; kitap, seminer, konferans, sempozyum, çalıştay ve makaleler yoluyla kamuoyu ile paylaşılmaktadır.

2022 yılının Ocak ayında yeni projenin başlığı “Türk Sinemasının Dünü-Bugünü-Yarını ve Uygulanması Gereken Pazarlama Stratejileri” olarak belirlendi ve ilk olarak yönetmen ve yazar Derviş Zaim ile söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşi esnasında öğrencilerimizin elde ettiği veriler, proje ekibi tarafından bu ders kapsamında arkadaşlarına 27.04.2022 günü sunuldu.

29 Nisan 2022, Cuma 105 kez görüntülendi