AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA   “ İŞ YAŞAMINDA PROFESYONEL DAVRANIŞ”   SEMİNERİ  DÜZENLENDİ.

“İş Yaşamında Profesyonel Davranış”  semineri  16 Mayıs  pazartesi  günü , Afyon Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Çocuk Gelişimi  Bölümü’nün  30. Yıl etkinlikleri  kapsamında   düzenlemiş olduğu  seminerde  Dr. Kadriye Işıklar Pürçek konuşmacı olarak yer aldı.

Pürçek , iş yaşamında sergilenen davranışların  temelinde  kendimizi bilmemiz ve tanımamızın  rolü olduğunu söyledi. Pürçek, profesyonel davranış konusunda esas alınması gereken noktaların  aile yapısı, ilişki ve iletişim ,bilgi ve beceri , güzel ve doğru konuşma  ile   giyim kuşam   olduğunu belirtti.

Öğrencilerin seminere katılımı ve ilgisinin yüksek olduğu gözlendi.

Seminerin sonunda Dr. Kadriye Işıklar Pürçek’e   katılımlarından dolayı Afyon Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mehmet Oğuz Göle  tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdim  edildi.

17 Mayıs 2022, Salı 171 kez görüntülendi