AFYON MESLEK YÜKSEKOKULUN’DA   “NARKO GENÇLİK” SEMİNERİ  DÜZENLENDİ.

“Narko Gençlik” semineri  17 Mayıs Salı günü  Afyon Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Afyon Meslek Yüksekokulu’nun düzenlemiş olduğu seminerde Afyonkarahisar Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği Polis Memuru Yusuf Balta konuşmacı olarak yer aldı.

Yusuf Balta , öğrencilere uyuşturucu maddenin ne olduğunu , hangi yaş aralıklarının uyuşturucu madde kullanmaya daha çok eğilimi olduğunu anlattı. Gençleri madde bağımlılığına sürükleyen durumlardan ve uyuşturucu madde ticaretinin nelere dayandığından bahsetti. Balta mesleki tecrübeleriyle öğrencilere uyuşturucu madde kullanımına yönelik uyarılarda bulundu.

Seminerin sonunda Yusuf Balta soru cevap yaparak öğrencileri bilgilendirdi. Seminere  öğrencilerin ilgisi ve katılımı yüksekti.

18 Mayıs 2022, Çarşamba 122 kez görüntülendi