20.05.202 tarihinde Afyon Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel işletmeciliği 2. sınıf öğrencileri ve öğretim elemanları tarafından Şuhut-Atatürk Evi ile Kocatepe ziyaret edildi. Yürütücülüğünü Dr. Öğr. Üyesi Hatice YILMAZ’ın yaptığı “Kongre ve Seminer Organizasyonu” dersi kapsamında düzenlenen etkinlikte Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencileri ve öğretim elemanları öncelikle “Kurtuluş Savaşı Panoraması”nın yer aldığı ve 25 Ağustos 1922 günü Mustafa Kemal ve Cephe komutanlarının konaklayarak karargâh olarak kullandığı bugünkü ismiyle Atatürk Kültür ve Sanat Evi’ni gezmiş, daha sonra Afyonkarahisar Valiliği tarafından Zafer Yolu Projesi olarak ilan edilen yol kullanarak Kocatepe’ye çıkılmış ve sonrasında Büyük Kalecik Kasabası içinde bulunan Yüzbaşı Agâh Efendi Şehitliği ziyaret edilmiştir.

26 Mayıs 2022, Perşembe 126 kez görüntülendi