02.06.2022 tarihinde Alusso (Eski Alila) Termal Otel Danışman Genel Müdürü Sayın Süleyman Çınaroğlu tarafından Afyon Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerine yönelik “Termal Turizm ve Pandeminin Turizm İşletmelerine Etkileri” konulu bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide konuşan Çınaroğlu, sağlık ve sağlığa yönelik seyahatlere yönelik ilginin giderek arttığını ancak son iki yıldır yaşanan pandemiden en çok olumsuz etkilenen sektörlerden birinin de termal turizm olduğunu belirtti. Afyonkarahisar’ın da yolların kesiştiği yerde olması nedeniyle ve yatırımlarıyla Türkiye’nin termal başkenti olduğunu vurgulayan  Çınaroğlu, yılın 12 ayı boyunca hizmet vermesi nedeniyle turizm sektöründe çalışacak olan gençler için termal otellerin iyi bir fırsat olduğunu ifade etti. Toplantı öğrencilerin sorularını sormasıyla birlikte söyleşi şeklinde devam etti.

02 Haziran 2022, Perşembe 2400 kez görüntülendi