Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) İç Mekan Tasarımı, Mermer Teknolojisi ve Mimari Restorasyon programı çalışmalarından oluşan “Karma Eserler Sergisi” Afyon MYO Sanat Sokağında açıldı. Açılış törenine Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, AKÜ MYO Müdürü Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu ile Afyon MYO öğretim elamanları ve öğrenciler katıldı.
Programların öğretim elemanları Öğr. Gör. Seda MAZLUM, Öğr. Gör. Abdi ATILGAN, Öğr. Gör. Mustafa Ümit İŞBECEREN, Öğr. Gör. Eyüp AKSOY ve Tekniker Hüseyin UYSAL’ın uygulamalı dersler kapsamında öğrencilerle ürettiği çalışmalar sergilendi. Ahşap yakma, donatı tasarımları, nokta ve renk çalışmaları, ölçekli yapı ve elemanlarına ait maket çalışmaları, mermer ürün tasarımları yer almakta.
Afyon MYO “Karma Eserler Sergisi” 10 Haziran 2022 tarihine kadar gezilebilecek.

10 Haziran 2022, Cuma 363 kez görüntülendi