Okulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğretim elemanları ve 2. Sınıf öğrencileri Frigya’nın Kalbi” olarak nitelendirilen  Ayazini Köyü’ne gezi düzenledi. Öğrenciler Frigler’den bu yana pek çok medeniyetin yerleşim yeri olarak kullandığı Ayazini Köyü’nde bulunan Kaya Kiliselerini, Kaya Mezar ve Şapelleri ile Yerleşim yerlerini yerinde inceledi. Özellikle son birkaç yıldır yıldızı parlayan ve termal turizm dışında alternatif turizm ürünü olarak Afyonkarahisar turizmine önemli katkıları olacağı düşünülen Ayazini Köyü’nü gezen öğrenciler keyifli vakit geçirdiler. Öğrenciler aynı zamanda Avdalaz Kalesi başta olmak üzere, Aslantaş, Yılantaş, Emre Gölü ve Memeç Kayalıklarını’da ziyaret etti.

14 Haziran 2022, Salı 379 kez görüntülendi