Pazarlama Programı 2’inci sınıf öğrencileri yeni gelen öğrenci arkadaşlarıyla tanışmak ve Afyon MYO bünyesinde görev yapanlarla buluşturmak amacıyla “Pazarlama Programı Tanışma Çayı” organizasyonunu 18 Ekim 2022 Salı günü Afyon Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu önünde gerçekleştirdi. Etkinliğe Pazarlama Programı öğrencilerinin yanı sıra Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Abdi Atılgan, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı ve bu bölümdeki öğretim elemanları, Pazarlama Programında ders giren öğretim elemanları, konuk diğer bölümlerin öğretim elemanları ile Öğrenci İşleri biriminde görev yapan memurlar katıldı. Tanışma çayında öğrenciler, dersler ve okul hakkında merak ettikleri konuları hocalarından öğrendiler. İkinci sınıf öğrencileri ile kaynaşma fırsatı buldular.

19 Ekim 2022, Çarşamba 136 kez görüntülendi