Afyon Gürses Motorlu Araçlar FIAT Yetkili Bayi servis Müdürü Özgür KIZILBUĞA tarafından Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı öğrencilerimize okulumuzda Egea hibrid elektrikli araç tanıtımı yapılmıştır. Tanıtıma, Motorlu Araçlar Ulaştırma Teknolojileri bölüm başkanı Doç. Dr. Metin ERSOY, bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Hicri YAVUZ ve Öğr. Gör. Ramazan DİNLER ve bölüm öğrencilerimiz eşlik etmiştir. Araç tanıtımı yanında öğrencilerimize yeni nesil araçlar ve teknolojilerin dünü, bugünü ve geleceği hakkında verilmiştir. Aynı zamanda Hibrid Elektrikli araçların çalışma, motor sistemi anlatılmıştır. Servis müdürü Özgür KIZILBUĞA tarafından Staj, teknik gezi, vb. konularda okulumuz öğrencilerine destek verilebileceği belirtilmiştir. Fiat firması servis müdürü Özgür KIZILBUĞAya,  bölüm hocalarımıza ve öğrencilerimize aktif katılımları için teşekkür ederiz.

02 Aralık 2022, Cuma 193 kez görüntülendi