Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Grv. Mine ERGUN “Köy Okullarında Okul Öncesi Eğitime Destek” olmak adına, imkânları kısıtlı olan köy okullarına katkı sağlamak, kurumlar arası yardımlaşmaya dikkat çekmek adına geleneksel hale getirdikleri etkinliklerini bu sene 08.12.2022 tarihinde T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Afyonkarahisar/Çobanlar 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu, Afyonkarahisar/Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu İlkokulku ve 09.12.2022 tarihinde de Afyonkarahisar / Yaylabağı Şehit Ahmet Öztürk İlkokulu, Afyonkarahisar / Döğer İlkokulunda gerçekleştirdiler.

Etkinliklerinin temel amacı okul öncesi eğitimi için hazırlanan farklı eğitsel materyalleri imkânı olmayan köy okullarında öğrenim gören öğrencilere ulaştırmaktır. Bu amaç doğrultusunda Afyonkarahisar ilinin farklı ilçe ve köy okullarına 43 kişiden oluşan bir ekip ile gerçekleştirilmiştir. Gönüllü ekip üyesi üniversiteliler, öğrenciler ve öğretmenler gün boyu eğlenceli anlar yaşamışlardır. Etkinlik öğrenciler için hazırlanan hediyelerin dağıtılmasıyla sona ermiştir.

Etkinlik gerçekleştirilen okullardan olumlu dönütler alınmıştır. Bu durum uygulama esnasındaki görüntülere de yansımıştır. Öğretmenler ve öğrenciler memnun kaldıklarını ifade etmişlerdir. Öğretmenler imkânların kısıtlı olmasından dolayı öğrencilerin sosyal etkinliklere katılamadığını ve onlar için düzenlenen bu etkinliklerin çok anlamlı olduğunu ve tekrarlanmasını istediklerini dile getirmişlerdir.
[11:26, 13.12.2022] Mehmet Hocam Mdr Yrd Okul Uni: Aydın bey merhaba. Bunları etkinlik olarak paylaşabilir miyiz?

13 Aralık 2022, Salı 182 kez görüntülendi