Pazarlama Programı 1’inci ve 2’inci sınıf öğrencileri, 16 Aralık 2022 Cuma günü İscehisar’da bulunan Avşar Maden Suyu Fabrikası’na “İşletme Yönetimi-1” dersi kapsamında teknik geziye katıldılar. Teknik gezi koordinatörü olarak dersi yürüten Öğr.Grv. Cem TÜRE eşliğinde saat 14:00’da fabrika yönetimince karşılanmışlardır. Fabrika hakkında genel bilgi, Avşar Maden Suyu Fabrikası Genel Müdürü Mehmet Tuğrul UÇAR tarafından verilmiştir. Maden suyu fabrikasının kuruluşu, fabrikada kullanılan teknoloji ve kapasite ile pazar payının yanı sıra ambalaj tasarımı ve reklam stratejilerine yönelik bilgilendirme yapmıştır. Fabrikayı öğrencilere gezdirerek, aynı zamanda ihracat ve sevkiyat konusunda bilgi veren yönetici statüsündeki Osman GÜNER, öğrenci sorularını cevaplama fırsatı buldu. Okulumuz adına hazırlanmış olan teşekkür belgesini, fabrika yönetimine sunmak üzere Osman GÜNER’e Öğr.Grv. CEM TÜRE takdim etti.

19 Aralık 2022, Pazartesi 125 kez görüntülendi