Birleşmiş Milletlere bağlı INTERSTENO Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu’na bağlı ÇEKYA Temsilciliği tarafından düzenlenen ZAV-100, 4. Uluslararası İnternet Bilgisayar Klavye yarışı 5 ve 10 Aralık 2022 tarihlerinde yapılmıştır.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencilerimiz Türkçe F klavye ile 10 parmak Klavyeye bakmadan hızlı yazma tekniğiyle “KLAVYE TEKNİKLERİ” dersi kapsamında Üniversitemiz Prof.Dr.Şehabettin YİĞİTBAŞI Kütüphanesi, Bilgisayar Laboratuvarında, 10.12.2022 tarihinde, yarışmaya katıldılar.

Yarışlara,  Almanya, İtalya, Belçika, Polonya, Çekya, Slovakya, Hırvatistan, Arjantin ve Türkiye olmak üzere 9 Ülkeden toplam 1325 yarışı katılmıştır. Ülkemizden de 59 yarışçı iştirak etmiştir.

22 Aralık 2022, Perşembe 134 kez görüntülendi