Depremzedelerin Yanında Olmaya Devam Ediyoruz

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketinin ardından yurt genelinde olduğu gibi Üniversitemizde de yardım seferberliği devam ediyor.

 “Bu Zor Günleri Sevgi ve hoşgörüyle Aşacağız”

Üniversitemiz Afyon Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Tansu Çelik bu zor günleri yardımlaşarak, sevgi ve hoşgörüyle aşabileceğimizi belirtti.

Öğr. Gör. Tansu Çelik açıklamasının devamında; “Bölüm hocamız Öğr. Grv. Erkan Çelik ve Aşçılık Programı gönüllü öğrencilerimizle birlikte Hatay – Kırıkhan’da afet bölgesindeki vatandaşlarımız için bizde varız demek için elimizden geldiğince gönül köprüsü kurarak destek vermek istedik. 15 gün boyunca AKÜ Mobil Aşevinden gönüllü ekibimizle birlikte günlük 5 bin kişilik yemek hazırlayıp deprem bölgesindeki depremzede, gönüllü ve görevli vatandaşlarımıza ikram ettik. Ben ve gönüllü ekip arkadaşlarım Afyon Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelinin gönül birliğine katkıda bulunmak için gönderdikleri insani ve kişisel yardımları ihtiyaç sahiplerine kardeşlik havası içinde ilettik. Ayrıca depremzede vatandaşlarımızla ve özellikle çocuklarla sevgi ve hoşgörü ile yakından ilgilenerek morallerini yükseltmeye çalıştık. Başta bölüm hocamız Öğr. Grv. Erkan Çelik ve gönüllü öğrencilerime, bu süreçte bize destek olan tüm kurum çalışanlarına ve Afyon MYO ailesine desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek” sözlerini tamamladı.

                      

 

 

 

 

 

20 Mart 2023, Pazartesi 198 kez görüntülendi