Öğrencilere “Genç Liderler” Konferansı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Türker Göksel tarafından, Afyonkarahisar Merkez Susuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pazarlama ve Perakende alanı öğrencilerine yönelik “Genç Liderler” konulu konferansı geniş bir katılımla 23 Mart 2023 perşembe günü yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Türker Göksel sözlerinin başında liderlik konusunun sınırlı tanımlarla geçiştirtilemeyecek kadar önemli bir kavram olduğuna vurguda bulunmuştur.

Göksel; “Liderlik kavramı baş döndürücü bir değişim gösteriyor. Bu kavram ile ilgili yayınlanan her eser yetersiz kalıyor. Bu bağlamda özellikle gençlerimiz kendilerini rekabetçi ortamda geliştirecek çalışmalara imza atabilmelidir” vurgusunda bulunarak bir liderde olması gereken özellikleri güncel örnek olaylar yardımıyla katılımcılara aktarmıştır.

Konferans sonrasında katılımcı öğrencilere Pazarlama ve Reklamcılık bölümünün bugüne değin gerçekleştirdiği uluslararası ve ulusal projeleri hakkında ayrıntılı bilgi veren Göksel öğrencilerin kariyer gelişimlerinde tatbik etmeleri gereken unsurlar hakkında da uyarılarda bulunmuştur.

Konferans sonunda Susuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pazarlama ve Perakende alanı öğrencileri yüksekokulumuzdaki diğer programlardaki mesleki uygulamaları yerinde incelemek amacıyla kampüsümüzdeki atölyeler gezdirilmiştir.

 

28 Mart 2023, Salı 193 kez görüntülendi